Even voorstellen - Coachingspraktijk de Vlinder

Even voorstellen...

 

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Ilse van den Berg, moeder van twee schatten van kinderen.

Na 16 jaar als leidinggevende gewerkt te hebben, liep ik vast. Ik merkte dat mijn persoonlijke overtuigingen en verwachtingen mij in de weg zaten om te zijn wie ik wilde zijn.

 

Ik had het gevoel dat ik in de verkeerde film zat. Dit kwam doordat mijn plaatje klopte, maar mijn gevoel niet. Ik had een man, twee fantastische kinderen, een mooi huis en een prachtig bedrijf. Toch voelde ik me diep ongelukkig.

 

Mede door een aantal mooie mensen die ik op mijn pad tegen ben gekomen, ben ik weer in contact gekomen met mijn gevoel. Al mijn keuzes in mijn leven ben ik opnieuw gaan bekijken. Of het in hier en nu nog wel bij me past.

 

Dit heeft mijn leven totaal veranderd.

 

Nu leef ik met de overtuiging dat alle keuzes, die je maakt in je leven, goed zijn voor je op dat moment. Met de kennis die je op dat moment hebt. Het is pas een probleem als het niet meer bij je past…

Dan is het tijd om het anders te gaan doen.

 

Ik heb ervaren hoe waardevol het is, als iemand je in deze “reis” begeleid. Dit is de reden dat ik de HBO opleiding tot professioneel coach aan de TC University ben gaan doen.

 

Ik help nu mensen en bedrijven hun doelen te bereiken.

 

Dit doe ik door het geven van inzichten waardoor je anders naar de situatie gaat kijken. Dit kan alleen als er tijdens de gesprekken veiligheid, vertrouwen en verbinding is tussen de cliënt(en) en mij. Dit betekent dat alles wat er tijdens de sessies besproken wordt, ook vertrouwelijk blijft! Alleen dan kunnen we het optimale resultaat halen.

         

                                                                          foto Ilse2

                                                                "door inzicht krijg je vleugels"

 

 

 

 

Copyright © 2019 Coachingspraktijk de Vlinder. Alle rechten voorbehouden.